Beograd
Beograd
Isfahan
+381 61 130-10-10 Pon - Pet 08:00 - 14:00 Smederevski put bb. Ritopek, Beograd, Srbija
+98 917 105-7829 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Industrijska zona Mahmud Abad, Isfahan, Iran
Broj #1
na tržištu
Najbolji
kvalitet kamena
Najniža
cena po m2
Zatraži ponudu

Zašto odabrati Greenland Stone?

5 razloga zašto

5 razloga zašto izabrati nas

Jedinstvenost iranskog kamena

Iran važi za jednu od nekoliko zemalja na svetu sa najviše planina. Iranski prirodni kamen trenutno je najbolji, po samoj strukturi, jedinstvenosti boja i šara i razlikuje se od prirodnog kamena iz drugih delova svetaRudno bogatstvo kojim ova zemlja raspolaže, dovelo je na četvrtu poziciju u svetu po proizvodnji kamena. Greenland Stone je Vaša direktna veza sa iranskim kamenom.

Najpovoljnija cena prirodnog kamena

Iz godine u godinu, broj inostranih kupaca nam sve više raste. Razlog za to je neverovatan odnos kvalitet-cena koji Greenland Stone nudi. Trenutno, na domaćem tržištu imamo najnižu cenu kamena po kvadratnom metru, a naši zaposleni su vrsni poznavaoci kamena i imaju dugogodišnje iskustvo u ovoj vrsti trgovine.

Najluksuzniji prirodni kamen

Naši zaposleni su vrsni poznavaoci kamena i imaju dugogodišnje iskustvo u ovoj vrsti trgovine. Poznat po svom kvalitetu i dekorativnosti, travertin je najčešći kamen u modernoj arhitekturi. Naša prednost je što uvozimo travertin direktno iz Irana i možemo da Vam ponudimo najnižu cenu po kvadratu na domaćem tržištu.

Tradicija poslovanja duga preko 70 godina

Osnivači Greenland Stone poreklom su iz Irana. Dolaskom u Srbiju, pre nekih dvadesetak godina, zavoleli su ovu zemlju i rešili da svoj život dalje grade upravo ovde. Nastavak porodične tradicije trgovine kamenom bila je ideja koja je 2011. godine uspešno realizovana. Od tada Greenland Stone posluje i na domaćem i inostranom tržištu. Učestvovali smo kao snabdevači materijala u mnogim projektima značajnim za ovu zemlju i vizionarski želimo da nastavimo da zastupamo kvalitet.

Najšira ponuda prirodnog kamena na tržištu

Greenland Stone Vam u ovom trenutku nudi preko 30 vrsta prirodnog kamena. Naši prirodni resursi iz Irana nam omogućavaju tako široku ponudu koja može da zadovolji svaku Vašu potrebu.

Zašto Greenland Stone?

Kada ste u procesu izgradnje svog doma ili sređivanja enterijera, svaki detalj je bitan. Još je bitniji kvalitet materijala od kojih će najvažniji prostori u Vašem životu biti napravljeni. Materijal koji je ubedljivo najpostojaniji, a ujedno i univerzalno lep je prirodni kamen. 100% prirodan, ekološki bezbedan, i sa mnogo nijansi i različitih struktura, odgovara bukvalno svakom dizajnu.

Greenland Stone Vam nudi prirodni i dekorativni kamen po vrlo povoljnim cenama. Omogućite sebi luksuz, stil i dugotrajnost sa našim proizvodima. Svesni Vaših visokih kriterijuma pri kupovini, rešili smo da Vam damo 5 razloga zašto kamen treba da kupite baš kod nas.

Naša istrajnost da svojim kupcima obezbedimo samo vrhunski kvalitetan prirodni kamen, dovela nas je na vodeće mesto na tržištu u pogledu pristupačnosti cena i bogatog asortimana. Greenland Stone Vam, u okviru svoje stalne ponude, pruža izbor od preko 30 vrsta kamena, raznih profila i dimenzija.

Sa ponosom ističemo da pokrivamo i domaće i inostrano tržište, gde smo konkurentni po brzini isporuke i kvalitetu kamena. Jedini smo koji nudimo travertin po najpovoljnijim cenama i garantujemo brzu isporuku svojom razvijenom mrežom transporta. Kvalitet naših proizvoda dokazuju evropski sertifikati o standardu kvaliteta (ISO 9001), kao i sertifikati za poslovanje sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Irakom, Bahreinom i Katarom.

Želimo da podelimo sa Vama naš doživljaj prirode. Otkrijte nezaboravan izgled prirodnog kamena sa Greenland Stone-om!

Zainteresovani ste za prirodni kamen iz našeg asortimana?

Prirodni-dekorativni-kamen

Direktno iz iranskih kamenoloma do Vas stižu najkvalitetniji mermer, granit i travertin.

Dekorativni kamen obezbeđuje građevini vodootpornost i dodatni sloj izolacije.

Pristupačan luksuz – ekskluzivan izgled po vrlo razumnoj ceni

mermer-greenland-stone

Mermer uvozimo direktno iz Irana, koji je svetski poznat po kvalitetu i autentičnosti.

prirodni-i-dekorativni-kamen-5

Granit može da bude u pločama velikog i malog formata, u dimenzijama koje Vam odgovaraju.

Pogledajte projekte na kojima smo radili i kako naš kamen izgleda kao finalni proizvod.