Beograd
Beograd
Isfahan
+381 61 130-10-10 Pon - Pet 08:00 - 14:00 Smederevski put bb. Ritopek, Beograd, Srbija
+98 917 105-7829 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Industrijska zona Mahmud Abad, Isfahan, Iran
Broj #1
na tržištu
Najbolji
kvalitet kamena
Najniža
cena po m2
Zatraži ponudu

Utisci klijenata

Greenland Stone

Utisci klijenata

Najlepša dekoracija enterijera je definitivno prirodni kamen. Ja sam obložila zid u dnevnoj sobi travertinom, i to je 12 kvadrata savršenstva! Pošto je zid ovalan, bila sam u dilemi da li će moći da se nađe odgovarajuća forma prirodnog kamena, međutim Greenland Stone može sve. Morate da se uverite, topla preporuka!

Suzana Djokić
Beograd

Mi smo upravo završili sa ugradnjom granitnih ploča na kuhinjske površine. U Greenland Stone-u smo pronašli ubedljivo najnižu cenu po kvadratu i već smo obavestili prijatelje o tome. Pritom, kamen je fantastičan i bukvalno smo mogli da ga oblikujemo kako smo želeli. Sve preporuke!

Jovan i Ana Mirković
Mladenovac
 • Skoro pet godina nakon renoviranja stana, mogu samo da kažem da je dekorativni kamen bio najbolji izbor koji smo napravili. Apsolutno svima se dopada i svako se zaljubi u taj rustičan izgled koji se savršeno uklopio u naš prostor dnevne sobe. U Greenland Stone-u smo pogledali uzorke i izabrali travertin, divne boje slonovače. Evo i posle više godina, zid je nepromenjen, a i dalje ostavlja bez daha.

  Marija Božić
  Smederevo
 • Bio mi je potreban kamen za oblaganje suterenskog dela kuće, ali nisam imao predstavu koji kamen bi bio odgovarajući i očekivao sam da ću se time baviti nekoliko nedelja. Po preporuci prijatelja došao sam do Greenland Stone-a i sve završio za 15 minuta – ljudi su mi pomogli da izaberem odgovarajući kamen, i to prirodni. Našao sam odgovarajuću nijansu koja se savršeno uklapa u ambijent i fasadu. Predložili su mi i način obrade, tako da sam uzeo četkani travertin. Najbrža kupovina za jednu tako ozbiljnu stvar! Svaka čast, tako se posluje.

  Milan Kovačević
  Beograd
 • Sa Greenland Stone-om imamo dugogodišnju saradnju i više puta smo se uverili u njihovu profesionalnost i kvalitet prirodnog kamena koji nude. Za kamenorezačku delatnost, najvažnija stvar je kvalitet kamena koji se nudi klijentima, tako da mi ne menjamo svog dobavljača prirodnog kamena, a i Vama preporučujemo da se uverite u poslovnost Greenland Stone-a.

  Art Stone
  Crna Gora

Prirodni kamen važi za skup materijal, tako da je bilo pravo iznenađenje kada smo saznali koja je cena u Greenland Stone-u, pa smo morali i lično da se uverimo. Pritom, kamen je uvozni, iz Irana i toliko ima izbora da ćete stvarno pronaći baš ono što ste zamislili.

Lana Đorđević
Kragujevac

Kad sam sređivala svoje dvorište, ja sam isključivo htela da to bude prirodni kamen, jer ne postoji lepši materijal koji se tako savršeno uklapa u prirodni ambijent. Želela sam materijal koji će da traje i koji ostaje nepromenjen na promenu temperature i odabrala sam neprevaziđeni mermer. Greenland Stone zaista ima veliku ponudu i sigurna sam da ćete naći odgovarajući dekorativni kamen i za enterijer i za eksterijer. Preporuka!

Stanislava Jovanović
Petrovac na Mlavi

Slabo sam poznavao karakteristike prirodnog kamena, nisam ni imao predstavu da postoji neka druga vrsta sem granita. Odlaskom u Greenland Stone, uverio sam koliko su dobri poznavaoci kamena i prilično me je fascinirala priča o njihovoj porodičnoj tradiciji, kvalitetu iranskog kamena, a onda i raznovrsnost prirodnog kamena koji nude. Ugovorili smo kupovinu travertina za stepenište i nakon ugradnje, zaista mogu da kažem da je ovo bio sjajan izbor.

Nebojša Krstić
Novi Sad