Beograd
Beograd
Isfahan
+381 61 130-10-10 Pon - Pet 08:00 - 14:00 Smederevski put bb. Ritopek, Beograd, Srbija
+98 917 105-7829 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Industrijska zona Mahmud Abad, Isfahan, Iran
Broj #1
na tržištu
Najbolji
kvalitet kamena
Najniža
cena po m2
Zatraži ponudu

Prirodni kamen

Greenland Stone
Dugoročna investicija u kvalitet

Greenland Stone prirodni kamen

Direktno iz iranskih kamenoloma do Vas stižu najkvalitetniji prirodni kamen – mermer, granit i travertin. Nudimo Vam ploče velikih i malih formata. Možete da birate dimenzije i način obrade kamena u zavisnosti od ideje i željene namene.

Štiti Vaše zdravlje

Tržište je preplavljeno raznim građevinskim materijalima, koji su primamljivi naročito zbog svoje pristupačnosti, ali ne i kvaliteta. Vrlo često su to ekološki neprilagođeni materijali, neretko toksični i kao takvi opasni po zdravlje ljudi. Da biste se zaštitili od emitovanja štetnih hemikalija, potrebno je da za svoj dom izaberete ekološki materijal, 100% prirodan, koji će Vam između ostalog omogućiti i racionalno korišćenje energije. Prirodni kamen je potpuno bezbedan materijal koji štiti Vaše zdravlje, dugovečan je i obezbeđuje Vam dodatnu izolaciju kada se koristi za oblaganje površina.

U harmoniji sa prirodom

Imperativ u savremenoj gradnji je poštovanje principa energetske efikasnosti. Ekološki materijali moraju imati vrhunska svojstva u pogledu stabilnosti, održavanja, trajanja i toplotnih karakteristika. Prirodni kamen je materijal koji Vam u potpunosti pruža sredinu u skladu sa prirodom, ne menjajući njena svojstva. Nije toksičan, ni radioaktivan, tako da ne doprinosi ugrožavanju životne sredine ni na koji način. Pruža Vam efikasno korišćenje energije, jer je odličan sloj izolacije. Ne menja prirodnu jonizaciju, niti remeti druge elektromagnetne pokazatelje. Potpuno je ekološki pouzdan i u skladu sa normama koje propisuje struka.

Kameno pamćenje

Za prirodni kamen važi maksima kao i za vino – što stariji, to bolji! Već vekovima, još od kipova rimskih i grčkih bogova, velelepnih hramova i egipatskih piramida, prirodni kamen nas oduševljava svojom postojanošću. Odoleva vekovima ostajući potpuno nepromenjen, što potpuno opravdava karakteristiku „večnog“ materijala. Današnja upotreba prirodnog kamena u arhitekturi uglavnom se svodi na kamene obloge za podove, zidove, stepeništa, stubove, fasade i druge arhitektonske elemente, što zbog estetske vrednosti, što zbog postojanosti i izdržljivosti. Obezbedite svom domu dugovečnost i postojanost sa prirodnim kamenom i osigurajte vanvremenski dizajn za nekoliko narednih generacija.

Beskrajni svet raznolikosti

Nikada nećete otkriti dva ista komada prirodnog kamena. Taj neponovljiv izgled prirodni kamen duguje prirodi i neverovatno dramatičnom procesu stvaranja, za čoveka presporog da bi ga primetio. Ta nepojmljiva snaga i beskompromisnost prirode sa sobom nosi neverovatnu lepotu koja teško može da se postigne nekim veštačkim materijalom. Arhitekte ga obožavaju zbog njegovog nezaboravnog izgleda i postojanosti. Mnoštvo nijansi, šara, tekstura čini prirodni kamen univerzalnom dekoracijom koja odgovara svakom ambijentu ili dizajnu. Unikat od prirode baš za Vas!

Dugoročna investicija u kvalitet

Prirodni kamen nije najjeftiniji materijal koji možete da nađete na tržištu. Međutim, ne možete da nađete isplativiji. Nakon 30 godina korišćenja, prirodni kamen, za razliku od bilo kog drugog veštačkog materijala, ostaje potpuno nepromenjen. Čak su i troškovi održavanja daleko manji od drugih veštačkih materijala, što znači da je kupovina prirodnog kamena danas dugoročna investicija. Otporan na sve atmosferske prilike, omogućava Vam postojanost fasade, ali i ostalih eksternih elemenata. Pritom je vrlo lak za održavanje, što ga celokupno čini idealnim materijalom za sve vrste arhitektonskih poduhvata.

Prirodni i dekorativni kamen u našoj ponudi

prirorni-kamen-travertin

Travertin

Pristupačan luksuz – prirodan kamen ekskluzivnog izgleda po vrlo razumnoj ceni

prirodni-kamen-mermer

Mermer

Mermer uvozimo direktno iz Irana, koji je svetski poznat po kvalitetu i autentičnosti prirodnog kamena.

prirodni-kamen-granit

Granit

Granit može da bude u pločama velikog i malog formata, u dimenzijama koje Vam odgovaraju.

Potreban Vam je kvalitetan prirodni kamen?

Sigurni smo da ste napravili pravi izbor i da je prirodni kamen najidealnija realizacija svih Vaših ideja. Sve što je sada potrebno je da se odlučite za vrstu prirodnog kamena, kao i potencijalnu količinu. Greenland Stone Vam nudi bogat asortiman prirodnog kamena za oblaganje fasadnih i podnih površina, kao i stepeništa za enterijer i eksterijer.