Beograd
Beograd
Isfahan
+381 61 130-10-10 Pon - Pet 08:00 - 14:00 Smederevski put bb. Ritopek, Beograd, Srbija
+98 917 105-7829 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Industrijska zona Mahmud Abad, Isfahan, Iran
Broj #1
na tržištu
Najbolji
kvalitet kamena
Najniža
cena po m2
Zatraži ponudu

Zgrada u Pančevu

Stepenice od prirodnog kamena mogu biti izvrsna dopuna vašem enterijeru i dati mu jedan drugačiji, prirodan izgled. U ovom slučaju korišćen je travertin za zidove i prostor oko lifta i mermer za stepenice i pod. Stepenice prvenstveno služe da povežu različite spratove i to je, naravno, njihova jedina funkcija ali mu prirodni kamen iz Irana vrhunskog kvaliteta daje posebnu notu. 

KlijentViše investitora
Cilj projektaOblaganje stepeništa i zidova oko lifta
Vrsta kamenaPrirodni kamen

Najbolji izbor

Izradom betonskih stepenica završava se njihova konstrukcija, a započinje se dekorativna ili dizajnerska završna obrada. Za oblaganje kako spoljašnjih, tako i unutrašnjih stepenica, savršen materijal je prirodni kamen. Kod stepenica potrebno je osigurati da površine budu neklizajuće, a kamen se zato obrađuje mašinskom obradom površine ili alatima kao što je klesarski čekić. Pri izboru materijala treba voditi računa o frekvenciji prometa koju će stepenice trpeti i za to odabrati odgovarajući kamen.

Izuzetno otporan

Mermer i granit je najbolje ugraditi poliranih glatkih površina kako bi se istakla njihova prirodna lepota kojom oplemenjuju svaku prostoriju. Zbog svoje izuzetne dekorativnosti, odnosno raznovrsnosti boja i šara najčešće se postavljaju u enterijerima objekata kao što su hoteli, apartmani, banke, poslovni prostori, tržni centri itd. Osim preciznih mera i kvalitetne izrade elemenata stepeništa, za vas kao kupca vrlo je važno ugradnju poveriti stručnim licima, koja svojim iskustvom i znanjem garantuju dugotrajnost i kvalitet izvedenih radova, čime vašu investiciju štitite od naknadnih čestih popravki i troškova.

Travertin predivan prirodni kamen

Travertin za svoju veliku popularnost može zahvaliti svom prefinjenom izgledu koji omogućava kreiranje kako modernog tako i rustičnog ambijenta. Prisustvo različitih minerala daje ovom kamenu predivnu paletu zemljanih boja i nijansi, od svetlijih nijansi slonovače do nijansi boje meda i tamno smeđih. Međutim, travertin nikada nije jednobojan i upravo te njegove nijanse ga čine toplijim, zanimljivijim i unikatnijim. Njegove blage prirodne boje mogu dati jaku notu elegancije spoljašnjim i baštenskim elementima nekog doma. Štaviše, travertin ne gubi boju, tako da lepota vaše bašte ili enterijera vremenom neće izbledeti.

Najkvalitetniji prirodni kamen za Vas

Greenland Stone

Potreban Vam je prirodni kamen za stepeništa i zidove?

Sigurni smo da ste napravili pravi izbor i da je prirodni kamen najidealnija realizacija svih Vaših ideja. Sve što je sada potrebno je da se odlučite za vrstu prirodnog kamena, kao i potencijalnu količinu. Greenland Stone Vam nudi bogat asortiman prirodnog kamena za Vaša stepeništa.