Beograd
Beograd
Isfahan
+381 61 130-10-10 Pon - Pet 08:00 - 14:00 Smederevski put bb. Ritopek, Beograd, Srbija
+98 917 105-7829 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Industrijska zona Mahmud Abad, Isfahan, Iran
Broj #1
na tržištu
Najbolji
kvalitet kamena
Najniža
cena po m2
Zatraži ponudu

Prirodni kamen u enterijeru

Predstavljamo naš rad na uređenju hola zgrade i ulaza koristeći visokokvalitetni polirani kamen travertin vein cut. Naša strast za dizajnom enterijera došla je do izražaja kroz pažljiv odabir materijala i precizno izvođenje.

KlijentViše investitora
Cilj projektaOblaganje hola i ulaza zgrade
Vrsta kamenaTravertin vein cut polirani

Polirani Travertin Vein Cut

Kamen Travertin Vein Cut dominira prostorom svojom jedinstvenom teksturom i bojama. Odlučili smo se za poliranu površinu kako bismo postigli sofisticiran izgled, istovremeno naglašavajući prirodnu lepotu kamena.

Hol je osmišljen kao prostor dobrodošlice, gde se funkcionalnost susreće s estetikom. Ploče od travertina postavljene su sa preciznošću kako bi stvorile elegantan ambijent. Centralni deo hola krase svetlosni elementi koji dodatno ističu teksturu kamena.

Kameni zidovi i podovi prate kontinuitet stila, stvarajući impresivan dojam

Travertin je pravi izbor ako želite kvalitetan prirodni izgled za vaš enterijer. Ulaz u zgradu postavljen je kao prva tačka susreta sa posetiocima. Kameni zidovi i podovi prate kontinuitet stila, stvarajući impresivan dojam. Luksuzni dojam postignut je kombinacijom svetlosnih efekata i izbora ukrasa jarkih boja. 

Zadivljujući vizuelni efekat

Prirodni kamen je univerzalno privlačan, lako prilagodljiv i moderan materijal za dizajn enterijera. On unosi jedinstvene teksture i prijatne boje u životni prostor ili kancelariju i svojom prirodnošću oplemenjuje svaku sobu. Ovaj portfolio ne samo da prikazuje naše veštine u radu s kamenom, već i sposobnost da stvorimo prostor koji odražava eleganciju, funkcionalnost i prijatan doživljaj. Svaki detalj pažljivo je razmotren kako bismo postigli harmoniju između prirodnog materijala i modernog dizajna.

Najkvalitetniji prirodni kamen za Vas

Potreban Vam je prirodni kamen za enterijer?

Sigurni smo da ste napravili pravi izbor i da je prirodni kamen najidealnija realizacija svih Vaših ideja. Sve što je sada potrebno je da se odlučite za vrstu prirodnog kamena, kao i potencijalnu količinu. Greenland Stone Vam nudi bogat asortiman prirodnog kamena za Vaš enterijer.