Beograd
Beograd
Isfahan
+381 61 130-10-10 Pon - Pet 08:00 - 14:00 Smederevski put bb. Ritopek, Beograd, Srbija
+98 917 105-7829 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Industrijska zona Mahmud Abad, Isfahan, Iran
Broj #1
na tržištu
Najbolji
kvalitet kamena
Najniža
cena po m2
Zatraži ponudu

Kompletna fasada, terase i stubovi od travertina

Travertin je prirodni kamen koji se često koristi za izradu fasada, terasa i stubova zbog svoje izdržljivosti i estetskog izgleda. „Travertin Noće“ se odnosi na specifičnu varijaciju travertina koja ima toplu smeđu boju sa karakterističnim tamnim žilama i mrljama.

KlijentViše investitora
Cilj projektaOblaganje fasade
Vrsta kamenaPrirodni kamen, travertin Noće polirani

Najbolji izbor

  1. Fasade: Travertin Noće polirani prirodni kamen može se koristiti za oblaganje fasada zgrada. Poliranje kamenja daje mu elegantan sjaj i naglašava prirodne karakteristike. Fasade od travertina su atraktivne i dugotrajne, ali zahtevaju redovno održavanje kako bi ostale u dobrom stanju.

  2. Terase: Travertin je takođe popularan izbor za terase zbog svoje sposobnosti da izdrži spoljašnje uslove. Polirani travertin Noće će dodati toplinu i karakter terasi, a istovremeno će biti vrlo funkcionalan i trpežan.

  3. Stubovi: Stubovi od travertina mogu dodati šarm i eleganciju bilo kom prostoru. Poliran travertin Noće će dati stubovima luksuzan izgled. Stubovi se često koriste za ograđivanje ili podršku terasama i drugim građevinama.

Izuzetno otporan

Otpornost na vremenske uslove: Travertin je prirodni kamen koji je izuzetno otporan na vremenske uslove, uključujući sunce, kišu, sneg i mraz. To ga čini idealnim materijalom za spoljne površine kao što su fasade i terase.

Sigurna investicija

Kako biste koristili travertin u ovim projektima, potrebno je da angažujete stručnjake za izradu i postavljanje kako bi se osigurala pravilna instalacija. Takođe je važno redovno održavanje kako bi se očuvala lepota i trajnost travertina. Važno je napomenuti da se travertin može razlikovati u boji i teksturi, pa je preporučljivo da vidite uzorak pre nego što donesete konačnu odluku o upotrebi ovog kamena u svojim projektima.

Najkvalitetniji prirodni kamen za Vas

Green Stone

Potreban Vam je prirodni kamen za fasadu?

Sigurni smo da ste napravili pravi izbor i da je prirodni kamen najidealnija realizacija svih Vaših ideja. Sve što je sada potrebno je da se odlučite za vrstu prirodnog kamena, kao i potencijalnu količinu. Greenland Stone Vam nudi bogat asortiman prirodnog kamena za Vaša stepeništa.