Beograd
Beograd
Isfahan
+381 61 130-10-10 Pon - Pet 08:00 - 14:00 Smederevski put bb. Ritopek, Beograd, Srbija
+98 917 105-7829 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Industrijska zona Mahmud Abad, Isfahan, Iran
Broj #1
na tržištu
Najbolji
kvalitet kamena
Najniža
cena po m2
Zatraži ponudu

U centru Beograda nova poslovno-stambena zgrada

Mermer odiše luksuzom zbog čega je često privlačan i samim dizajnerima. Iako je zahtevan za održavanje, mermerni pod ne traži skupa sredstva da bi se postigli odlični rezultati. Dovoljno je da unapred sprečite nastajanje fleka tako što ćete ga uvek držati čistim i suvim. Redovno čišćenje i održavanje omogućiće mu da traje dugo, zadržavajući svoj prvobitni izgled.

KlijentPrivatni investitor, Beograd
Cilj projektaOblaganje unutrašnjih zidova i stepeništa i mermer intarzija
Vrsta kamenamermer botachino, Mermer Black Gold, mermer intarzija, travertin Vein Cut brušen

Opis projekta

Dobrodošli u ovo arhitektonsko remek-delo koje se nalazi u srcu Beograda. Ovaj portfolio prikazuje pedantan izgled zgrade koja harmonično spaja modernu estetiku sa bezvremenskom elegancijom. Naša uloga je bila da upotpunimo prostor koji ne samo da odražava bogato nasleđe grada, već i obuhvata elemente savremenog dizajna. Centralno za ovu viziju je izuzetna upotreba prirodnog mermera, travertina i složenih umetaka koji krase podove, zidove i stepeniše.

Penjanje lepim stepeništem je samo po sebi čulno iskustvo. Svaki korak se može pohvaliti jedinstvenim dizajnom, koji harmonično spaja različite vrste mermera. Zamršene šare vode oči prema gore, stvarajući osećaj divljenja.

mermer intarzija

Intezija: „Piece de resistance“ ovog portfolija leži u zamršenoj intarziji koja krasi lep hodnik i okvir oko lifta. Imamo intarziju po meri, pedantno ručno izrađene od raznih mermera, uključujući Mermer Black Gold i Mermer Intarziju. Ovi paneli prikazuju kultne motive iz istorije Beograda, neprimetno integrišući nasleđe sa savremenim dizajnom

Jedinstvenost detalja

Prostrano predvorje i hodnici odišu osećajem nenaglašenog luksuza. Mermer Botachino mermerni pod stvara privlačnu atmosferu, dok travertinski hodnici nude miran prelaz između prostora.

Lepi detalji sa ramom oko lifta od mermera Black Gold daju jaku notu luksuza. 

Prirodni kamen za svaki dizajn

Greenland Stone

Zainteresovani ste za travertin?

Sigurni smo da ste napravili pravi izbor i da je prirodni kamen najidealnija realizacija svih Vaših ideja. Sve što je sada potrebno je da se odlučite za vrstu prirodnog kamena, kao i potencijalnu količinu. Greenland Stone Vam nudi bogat asortiman prirodnog kamena za oblaganje fasadnih i podnih površina, kao i stepeništa za enterijer i eksterijer.