Beograd
Beograd
Isfahan
+381 61 130-10-10 Pon - Pet 08:00 - 14:00 Smederevski put bb. Ritopek, Beograd, Srbija
+98 917 105-7829 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Industrijska zona Mahmud Abad, Isfahan, Iran
Broj #1
na tržištu
Najbolji
kvalitet kamena
Najniža
cena po m2
Zatraži ponudu

Prirodni kamen u eksterijeru

Za projekat „Zgrada Beograd“ koristili smo kamen travertin u noćnoj poliranoj teksturi, što pruža elegantan i sofisticiran izgled fasade. Dodatno, beli travertin je korišćen u poliranoj formi za eksterijer, ističući svetlinu i čistotu materijala. Ova kombinacija donosi harmoniju i luksuzan estetski dojam celokupnom projektu.

KlijentViše investitora
Cilj projektaOblaganje podova
Vrsta kamenaPrirodni Kamen - Travertin Noće polirani I beli travertin polirani

Vanvremenski dizajn

Travertin noćne polirani:

Travertin noćne polirane teksture je vrsta kamena koja se ističe svojom dubokom i elegantnom pojavom. Karakteriše ga glatka površina koja je postignuta poliranjem, dajući kamenu sofisticiran izgled pogodan za različite arhitektonske primene, kao što su fasade zgrada, unutrašnji podovi ili dekorativni elementi. Ova vrsta travertina često se koristi zbog svoje sposobnosti da reflektuje svetlost i stvara prijatan kontrast u prostoru, istovremeno naglašavajući prirodnu teksturu i boju kamena.

Beli travertin polirani:

Beli travertin u poliranoj formi je predivan prirodni kamen koji se ističe svojom svetlošću i elegancijom. Kao prirodni materijal, beli travertin karakteriše raznovrsnost tonova i tekstura, što ga čini popularnim izborom za različite vrste dizajna enterijera i eksterijera.

Polirana površina belog travertina dodatno pojačava njegov prirodni sjaj i dubinu boja, istovremeno pružajući glatku i sjajnu teksturu. Ovaj kamen često se koristi za oblaganje zidova, podova, stepeništa ili kao dekorativni elementi u prostoru, pružajući prostoru svetlu i prozračnu atmosferu.

Beli travertin je takođe cenjen zbog svoje trajnosti i otpornosti na habanje, čime je pogodan za dugoročnu upotrebu u različitim okruženjima. Njegova sposobnost da reflektuje svetlost dodatno doprinosi osećaju otvorenosti i svetlosti prostorije, čineći ga idealnim izborom za moderna i luksuzna arhitektonska rešenja.

Kombinacija i Dizajn:

Koristili smo polirani travertin u noće, što je postiglo sofisticiran izgled materijala sa glatkom površinom koja istovremeno zadržava prirodnu teksturu kamena. Ova kombinacija daje elegantan kontrast i dubinu prostoru, idealno se uklapajući u moderna arhitektonska rešenja.

Takođe smo koristili polirani beli travertin, koji je svojom svetlošću i sjajem unapredio estetiku prostora. Ovaj kamen nije samo dekorativan, već i izuzetno trajan, pružajući izdržljivost i lako održavanje, što ga čini idealnim za širok spektar primena u enterijeru i eksterijeru.

Najkvalitetniji prirodni kamen za Vas

Greenland Stone

Potreban Vam je prirodni kamen za enterijer?

Sigurni smo da ste napravili pravi izbor i da je prirodni kamen najidealnija realizacija svih Vaših ideja. Sve što je sada potrebno je da se odlučite za vrstu prirodnog kamena, kao i potencijalnu količinu. Greenland Stone Vam nudi bogat asortiman prirodnog kamena za Vaš enterijer.