Beograd
Beograd
Isfahan
+381 61 130-10-10 Pon - Pet 08:00 - 14:00 Smederevski put bb. Ritopek, Beograd, Srbija
+98 917 105-7829 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Industrijska zona Mahmud Abad, Isfahan, Iran
Broj #1
na tržištu
Najbolji
kvalitet kamena
Najniža
cena po m2
Zatraži ponudu

Prirodni kamen u enterijeru

Projekat obuhvata stambenu zgradu smještenu u Beogradu, gde je poseban naglasak stavljen na unutrašnji dizajn i estetiku podova. U cilju postizanja sofisticiranog i modernog izgleda, odabrana su dva vrhunska mermera – Cristal Neliz i Black Abad.

KlijentViše investitora
Cilj projektaOblaganje podova
Vrsta kamenaPrirodni Kamen - Mermer Cristal Neliz i Mermer Black Abad

Vanvremenski dizajn

Mermer Cristal Neliz:

Mermer Cristal Neliz karakteriše prozirna i svetla boja sa suptilnim kristalima koji pružaju elegantan sjaj. Ovaj mermer je izuzetno popularan zbog svoje jedinstvene teksture i sposobnosti da reflektuje svetlost, čime stvara prostoriju ispunjenu svetlošću i otvorenošću.

Mermer Black Abad:

Mermer Black Abad donosi kontrast u dizajn sa svojom dubokom crnom bojom. Ovaj mermer je poznat po svojoj sofisticiranoj i luksuznoj pojavi, čineći ga savršenim izborom za stvaranje dramatičnih i modernih prostora.

Kombinacija i Dizajn:

Kombinacija ova dva mermera pruža jedinstvenu harmoniju između svetla i tame, stvarajući dinamičan prostor sa stilom. Mermer Cristal Neliz se koristi za prostrane i svetle prostorije, dok Mermer Black Abad dominira manjim prostorima, dodajući dozu ekskluzivnosti.

Važno je uzeti u obzir održavanje.

Mermer može zahtevati posebnu negu kako bi zadržao svoj izgled tokom vremena. Preporučuje se redovno čišćenje i zaštita od oštećenja.

Najkvalitetniji prirodni kamen za Vas

Greenland Stone

Potreban Vam je prirodni kamen za enterijer?

Sigurni smo da ste napravili pravi izbor i da je prirodni kamen najidealnija realizacija svih Vaših ideja. Sve što je sada potrebno je da se odlučite za vrstu prirodnog kamena, kao i potencijalnu količinu. Greenland Stone Vam nudi bogat asortiman prirodnog kamena za Vaš enterijer.