Beograd
Beograd
Isfahan
+381 61 130-10-10 Pon - Pet 08:00 - 14:00 Smederevski put bb. Ritopek, Beograd, Srbija
+98 917 105-7829 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Industrijska zona Mahmud Abad, Isfahan, Iran
Broj #1
na tržištu
Najbolji
kvalitet kamena
Najniža
cena po m2
Zatraži ponudu

Stambena zgrada Pančevo – Mermer šaliz

Prirodni kamen u enterijeru

Uređenje enterijera prirodnim kamenom donosi ne samo dugotrajnost i izdržljivost, već i eleganciju koja se retko može postići drugim materijalima. Naši projekti sa stepeništima od prirodnog kamena savršeno demonstriraju kako ovaj materijal može transformisati prostor.

KlijentViše investitora
Cilj projektaOblaganje stepeništa hodnika, hodova
Vrsta kamenaMermer šaliz, Travertin krem polirani, Mermer intarzija

Travertin krem polirani

Travertin Krem Polirani je sinonim za rafiniranost. Sa svojim glatkim, poliranim površinama i neutralnim tonovima, travertin unosi mir i harmoniju u prostor. Ovaj kamen je savršen za stepeništa koja traže suptilan, ali efektan izgled.

Mermer Šaliz

Mermer Šaliz je poznat po svojoj jedinstvenoj teksturi i bogatim, toplim nijansama. Ovaj kamen unosi sofisticiranost i luksuz u svaki enterijer. Idealan je za stepeništa, gde njegova čvrstoća i lepota dolaze do izražaja.

Mermer Intarzija

Mermer Intarzija predstavlja umetnost u kamenu. Svaka intarzija je unikatna, stvarajući vizuelni doživljaj koji oduzima dah. Korišćenje mermera sa intarzijama na stepeništima dodaje poseban pečat i ističe vašu pažnju prema detaljima i estetskom savršenstvu.

Najkvalitetniji prirodni kamen za Vas

Greenland Stone

Potreban Vam je prirodni kamen za stepeništa?

Sigurni smo da ste napravili pravi izbor i da je prirodni kamen najidealnija realizacija svih Vaših ideja. Sve što je sada potrebno je da se odlučite za vrstu prirodnog kamena, kao i potencijalnu količinu. Greenland Stone Vam nudi bogat asortiman prirodnog kamena za Vaša stepeništa.