Beograd
Beograd
Isfahan
+381 61 130-10-10 Pon - Pet 08:00 - 14:00 Smederevski put bb. Ritopek, Beograd, Srbija
+98 917 105-7829 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Industrijska zona Mahmud Abad, Isfahan, Iran
Broj #1
na tržištu
Najbolji
kvalitet kamena
Najniža
cena po m2
Zatraži ponudu

Stambena zgrada na Dorćolu

Kako smo najpoznatiji na domaćem tržištu jer nudimo travertin i mermer visokog kvaliteta po povoljnim cenama, nije nas bilo teško pronaći. Prirodni kamen Travertin Abad Vein Cross je idealan prirodni kamen za pod, prostoru daje luksuznu notu i lak je za održavanje. Poznat je i cenjen po svom rustičnom izgledu.

Klijentprivatni investitor, Beograd
Cilj projektaOblaganje fasade, unutrašnjih zidova i stepeništa
Vrsta kamenaKorisćen je Mermer Makan i Travertin Abad Vein Cross

Opis projekta

Za stambeni objekat od šest spratova, u elitnom naselju Beograda, investitor je tražio fasadu od prirodnog kamena – travertina i mermera. Pošto Greenland Stone nudi travertin u više boja, investitor je odlučio da fasada bude u dve kombinacije prirodnog kamena – Mermera Makana i Travertina Abada Vein Cross-a. Na opšte zadovoljstvo i investitora i izvođača, ovaj prirodni kamen je bio isporučen u rekordno brzom roku, tako da su finalni radovi na objektu brzo bili privedeni kraju. U građevinarstvu, rokovi su imperativ i mi smo ponosni što možemo da odgovorimo svim zahtevima naših klijenata u najkraćem mogućem roku.

Dinamična fasada

Travertin ukrasni sivi je najaktuelniji iz naše ponude dekorativnog kamena. Idealan za ukrašavanje eksterijera, jer je travertin koji je vrlo otporan na sve uticaje spolja, a zbog svoje ukrasne strukture, svaki eksterijer čini mnogo lepšim. Ova vrsta prirodnog kamena je pogodna za zidne obloge i fasade.

Prirodni kamen za svaki dizajn

Greenland Stone

Zainteresovani ste za travertin?

Sigurni smo da ste napravili pravi izbor i da je prirodni kamen najidealnija realizacija svih Vaših ideja. Sve što je sada potrebno je da se odlučite za vrstu prirodnog kamena, kao i potencijalnu količinu. Greenland Stone Vam nudi bogat asortiman prirodnog kamena za oblaganje fasadnih i podnih površina, kao i stepeništa za enterijer i eksterijer.