Beograd
Beograd
Isfahan
+381 61 130-10-10 Pon - Pet 08:00 - 14:00 Smederevski put bb. Ritopek, Beograd, Srbija
+98 917 105-7829 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Industrijska zona Mahmud Abad, Isfahan, Iran
Broj #1
na tržištu
Najbolji
kvalitet kamena
Najniža
cena po m2
Zatraži ponudu

Stambena zgrada

Kako smo najpoznatiji na domaćem tržištu jer nudimo travertin i mermer visokog kvaliteta po povoljnim cenama, nije nas bilo teško pronaći. Nudimo preko 80 vrsta prirodnog kamena različite obrade, četkani brušeni lomljeni polirani kamen.  

KlijentPrivatni investitor, Beograd
Cilj projektaOblaganje fasade, okvir lifta i stepenište
Vrsta kamenaTravertin Krem Brušeni Vein Cut, Mermer Stepeništa Botacino, Mermer Black Gold

Opis projekta

Fasada objekta odiše kombinacijom klasične i savremene arhitekture. Projektovana je kao kombinacija prirodnog kamena na fasadi, sa dekorativnim kamenim elementima, kovanim gvožđem i velikim staklenim površinama u vidu prozora antracit boje sa aluminijumskim roletnama. Na opšte zadovoljstvo i investitora i izvođača, ovaj prirodni kamen je bio isporučen u rekordno brzom roku, tako da su finalni radovi na objektu brzo bili privedeni kraju. 

Elegantno stepenište

Mermer Stepeništa Botacino je najaktuelniji iz naše ponude dekorativnog kamena. Idealan za ukrašavanje stepeništa, jer je travertin koji je vrlo otporan na sve uticaje spolja, a zbog svoje ukrasne strukture, svaki enterijer čini mnogo lepšim. Ova vrsta prirodnog kamena je pogodna i za zidne obloge i fasade.

Jedinstvenost detalja

Ovde je korišćen Mermer Black Gold za oblaganje okvira lifta. Moderna arhitektura zahteva funkcionalnost i visok stepen estetike. Da biste odgovorili trendovima najbolje je izabrati prirodne elemente koji vam to mogu omogućiti. Prirodni dekorativni kamen svojom postojanošću zadovoljava visoke kriterijume po pitanju funkcionalnosti, dok svojom jedinstvenošću doprinosi celokupnom izgledu gradjevine i ostavlja upečatljiv utisak.

Prirodni kamen za svaki dizajn

Greenland Stone

Zainteresovani ste za travertin?

Sigurni smo da ste napravili pravi izbor i da je prirodni kamen najidealnija realizacija svih Vaših ideja. Sve što je sada potrebno je da se odlučite za vrstu prirodnog kamena, kao i potencijalnu količinu. Greenland Stone Vam nudi bogat asortiman prirodnog kamena za oblaganje fasadnih i podnih površina, kao i stepeništa za enterijer i eksterijer.