Beograd
Beograd
Isfahan
+381 61 130-10-10 Pon - Pet 08:00 - 14:00 Smederevski put bb. Ritopek, Beograd, Srbija
+98 917 105-7829 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Industrijska zona Mahmud Abad, Isfahan, Iran
Broj #1
na tržištu
Najbolji
kvalitet kamena
Najniža
cena po m2
Zatraži ponudu

Privatan objekat na Vračaru

Kako smo najpoznatiji na domaćem tržištu jer nudimo mermer visokog kvaliteta po povoljnim cenama, nije nas bilo teško pronaći. Prirodni kamen oniks beli i mermer Black Gold je idealan prirodni kamen za pultove i radne površine, prostoru daje luksuznu notu i lak je za održavanje. Poznat je i cenjen po svom modernom izgledu.

KlijentPrivatni investitor, Beograd
Cilj projektaOblaganje radne površine, unutrašnji radovi
Vrsta kamenaPrirodni kamen oniks beli i mermer Black Gold

Opis projekta

Za privatni objekat , u elitnom naselju Beograda na Vračaru, investitor je tražio da se recepcija na ulazu uradi od prirodnog kamena – mermera Black Gold za oblaganje donjih delova a za oblaganje radne površine u kontrastu beli mermer oniks. Pošto Greenland Stone nudi mermer u više boja, investitor je odlučio pult bude u dve boje – kombinacija crne i bele. Na opšte zadovoljstvo i investitora i izvođača, ovaj prirodni kamen je bio isporučen u rekordno brzom roku, tako da su finalni radovi na objektu brzo bili privedeni kraju. U građevinarstvu, rokovi su imperativ i mi smo ponosni što možemo da odgovorimo svim zahtevima naših klijenata u najkraćem mogućem roku.

Savršen kontrast

Mermer Onix kamen beli je najaktuelniji iz naše ponude dekorativnog kamena. Današnji trendovi u arhitekturi diktiraju upotrebu prirodnih materijala, najpre zbog ekološkog aspekta, a onda i zbog neprevaziđene dekorativnosti koju samo priroda može da ponudi. Mermer se danas uglavnom koristi za oblaganje zidnih i podnih površina, kao i stepeništa, za enterijer ili eksterijer. Stubovi obloženi mermerom u Vaš enterijer unose ekskluzivnost i znatno doprinose kvalitetu celokupnog prostora.

Jedinstvenost detalja

Praktičnost mermera ogleda se u tome što je lak za održavanje, pa je vrlo često deo kuhinjskih radnih površina. Na ovim prostorima, to je tradicionalno kamen za oblaganje podova i zbog različitih načina obrade mermera, to mogu biti ploče različitih oblika, pločice ili mozaici. Mermer se sve više koristi i kao dekorativni kamen, čak i u industriji nameštaja. U svakom slučaju, dobijate efektnu i luksuznu sliku svoga doma, koju god formu mermera da odaberete.

Prirodni kamen za svaki dizajn

Greenland Stone

Zainteresovani ste za mermer?

Greenland Stone Vas poziva u svoj prodajno-izložbeni salon da odaberete svoj komad mermera. Pored toga, možete se uveriti u kvalitet i lepotu i svih drugih vrsta prirodnog kamena iz naše ponude.