Beograd
Beograd
Isfahan
+381 61 130-10-10 Pon - Pet 08:00 - 14:00 Smederevski put bb. Ritopek, Beograd, Srbija
+98 917 105-7829 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Industrijska zona Mahmud Abad, Isfahan, Iran
Broj #1
na tržištu
Najbolji
kvalitet kamena
Najniža
cena po m2
Zatraži ponudu

Stambena zgrada Vračar

Građevinarstvo kao delatnost uključuje udruženu saradnju mnogo različitih saradnika i vrlo je bitno da se te veze temelje na kvalitetnom radu i međusobnom poštovanju. Upravo takva saradnja ostvarena je između Greenland Stone i investitora Vlade Đajića. Gradnja stambenih zgrada je uža specijalnost ovog investitora i svaki objekat je po nečemu specifičan.

KlijentInvestitor Vlada Đajić
Cilj projektaOblaganje fasadnih površina i stepeništa
Vrsta kamenaTravertin Noće, Mermer

Opis projekta

Zgrada sa kojom smo započeli saradnju sa investitorom useljena je 2014. godine i važi za najlepšu zgradu u kraju. Specifična je upravo zbog fasade od travertina u braon boji, što je izuzetno retka vrsta prirodnog kamena travertina koja može da se nađe u prirodi. Za potrebe istog objekta isporučili smo i prirodni kamen travertin u bež boji za stepeništa, kao i zeleni granit visokog sjaja za prozorske okapnice. Izdvajamo ovaj objekat jer je jedan od najluksuznijih na kome smo radili do sada. Zadovoljstvo klijenta uspešnom saradnjom sa Greenland Stone-om ogleda se u stalnim preporukama koje dobijamo u stručnim krugovima.

Nota luksuza

Travertin Noće je najpopularnija vrste travertina koja vam je trenutno dostupna na srpskom tržištu. Popularniji od mermera i granita, jer je krečnjačke strukture i po svojim prirodnim karakteristikama može da se koristi za zidove, podove, fasade i da pritom da jednu posebnu notu luksuza svakom prostoru, bilo unutrašnjem ili spoljašnjem. Ako se uporedi sa mermerom, Travertin Noće je tvrđi, samim tim postojaniji i otporniji na oštećenja. Nudi se u poliranoj formi, što dodatno naglašava prirodnu lepotu ovog prirodnog kamena.

Moderna arhitektura

Zbog svog prirodnog sastava, Travertin je otporan na temperaturne razlike i trpi sve vremenske uslove, nemenjajući izgled. Polirani travertin reflektuje svetlost, odiše luksuzom i boje dobijaju na živosti i sjaju. Lako se održava i otporan je nečistoće. Ovaj prirodni kamen bogate arhitektonske istorije i neospornog kvaliteta možete nabaviti kod nas po trenutno najnižoj ceni na domaćem tržištu.

Najkvalitetniji prirodni kamen za Vas

Greenland Stone

Zainteresovani ste za travertin?

Sigurni smo da ste napravili pravi izbor i da je prirodni kamen najidealnija realizacija svih Vaših ideja. Sve što je sada potrebno je da se odlučite za vrstu prirodnog kamena, kao i potencijalnu količinu. Greenland Stone Vam nudi bogat asortiman prirodnog kamena za oblaganje fasadnih i podnih površina, kao i stepeništa za enterijer i eksterijer.