Beograd
Beograd
Isfahan
+381 61 130-10-10 Pon - Pet 08:00 - 14:00 Smederevski put bb. Ritopek, Beograd, Srbija
+98 917 105-7829 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Industrijska zona Mahmud Abad, Isfahan, Iran
Broj #1
na tržištu
Najbolji
kvalitet kamena
Najniža
cena po m2
Zatraži ponudu

Stambena zgrada Lion

Za građevinsku firmu koja se bavi visokom gradnjom stambenih i poslovnih zgrada, uspeh se meri brojem prodatih prostora za kratko vreme. Po tom kriterijumu, naš klijent SAW Gradnja beleži sve veći uspeh. Sa ponosom ističemo učešće Greenland Stone-a u nekoliko objekata koje je naš klijent gradio. Saradnju smo ostvarili 2013. godine na Sajmu građevinarstva i od tada, na obostrano zadovoljstvo, obezbeđujemo im samo kvalitet.

KlijentSAW Gradnja, Beograd
Cilj projektaOblaganje fasadnih površina, enterijera i stepeništa
Vrsta kamenaTravertin orah lomljeni, Travertin krem četkani

Opis projekta

Brza isporuka kvalitetnog prirodnog kamena najčešći je zahtev koji se stavlja pred nas. Poštujući rokove, bili smo uspešni da u što kraćem roku isporučimo kompletnu količinu prirodnog kamena za pod i stepeništa. Unutrašnje podne obloge i stepeništa krasi mermer u krem boji, koji je se savršeno uklopio u kompletan dizajn. Zgrade našeg klijenta SAW Gradnje važe za najlepše u kraju gde su zidane, a za deo te estetike, zasluge može da preuzme i Greenland Stone.

Unikatnost dizajna

Travertin krem četkani je idealan za sve arhitekstonske elemente koji zahtevaju kamen kao materijal. Ako želite pod koji se ne menja i koji je lak za održavanje, onda je Travertin idealan izbor. Isto tako je odličan za oblaganje unutrašnjih zidova, jer se uklapa u svaki dizajn svojom prirodnom bojom i nijansiranošću. Osim toga, prirodni kamen ima tu specifičnost u boji da nikada ne možete naći dva ista komada kamena, onda vam to garantuje potpuno unikatnost dizajna.

Prirodna harmonija

Ako pratite trendove u arhitekturi, primetićete da je sve popularnije imati fasadne obloge od prirodnog kamena, kako zbog izdržljivosti tako i zbog lepote. Travertin četkani je idealni prirodni kamen za fasade. Svakom eksterijeru daje luksuznu notu i vrlo je lak za održavanje. Svojom prirodnom strukturom, koja je vrlo prepoznatljiva, deluje veoma dekorativno, uz maksimalnu funkcionalnost – prirodni kamen je najbolja vrsta izolacije.

Tradicija i kvalitet za Vas

Greenland Stone

Zainteresovani ste za prirodni kamen?

Sigurni smo da ste napravili pravi izbor i da je prirodni kamen najidealnija realizacija svih Vaših ideja. Sve što je sada potrebno je da se odlučite za vrstu prirodnog kamena, kao i potencijalnu količinu. Greenland Stone Vam nudi bogat asortiman prirodnog kamena za oblaganje fasadnih i podnih površina, kao i stepeništa za enterijer i eksterijer.