Beograd
Beograd
Isfahan
+381 61 130-10-10 Pon - Pet 08:00 - 14:00 Smederevski put bb. Ritopek, Beograd, Srbija
+98 917 105-7829 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Industrijska zona Mahmud Abad, Isfahan, Iran
Broj #1
na tržištu
Najbolji
kvalitet kamena
Najniža
cena po m2
Zatraži ponudu

Prirodni kamen za kupatila

Kada tražite najpogodniji materijal za vaše kupatilo, najvažniji preduslov će, najverovatnije, biti dugotrajnost određenog materijala. U ovom slučaju, prirodni kamen predstavlja najbolji izbor za ovu prostoriju u vašoj kući. Ne postoji nijedan materijal poput prirodnog kamena i ništa ne može dati vašem kupatilu tu organsku i prirodnu toplinu kao kamen. Dugotrajnost i postojanost su, pored toga, najbitnije odlike prirodnog kamena, jer ako se pravilno održavaju, vaše kamene površine će trajati decenijama. Takođe, prirodne teksture kamena stvaraju neklizajuću površinu tako da je prirodni kamen najpogodniji za podove kupatila.

KlijentViše investitora
Cilj projektaOblaganje unutrašnjih površina i podova u kupatilima
Vrsta kamenaPrirodni kamen

Lepota i funkcionalnost

Kada birate materijal za vašu radnu površinu u kupatilu, lepota je jednako važna kao i funkcionalnost. Radna površina od prirodnog kamena zadovoljava oba ova aspekta na najvišem nivou. Prirodni kamen ne zahteva previše pažnje i održavanja i izgleda sjajno u modernim kupatilima. Za ovu svrhu, granit ili travertin bi verovatno bili najbolji izbor, jer imaju glamurozan izgled, dok, u isto vreme, izuzetno dobro podnose test vremena.

Luksuz i visoki sjaj

Radna površina od prirodnog kamena sa neobičnim završnim obradama će uvek proizvesti vizuelni efekat visokog sjaja i luksuznosti. Mora se, takođe, napomenuti da je travertin vrlo pogodan za kupatila, pre svega zbog svoje poroznosti koja ne dozvoljava lako klizanje, a zatim i zbog toga što apsorbuje vodu i vlagu, i vrlo je izdržljiv pa će zato trajati mnogo duže nego većina drugih materijala u takvom okruženju.

Jedinstvenost dizajna

Poslednjih godina, proizvođači su počeli da prave keramičke pločice koji izgledaju poput kamena. Ipak, ako se malo bolje pogleda, lako se može primetiti homogena struktura ovakvih pločica koje imaju namenu da liče na prirodni kamen. Pločica ne može potpuno ponoviti atraktivni vizuelni haos koji je stvoren prirodnim zakonima; sve te linije, udubljenja, rupice, različite nijanse boja i neke sitnije nesavršenosti koje daju prirodnom kamenu ono što keramička pločica nikada ne može imati, a to je unikatnost dizajna. Upravo taj savršeni i besprekorni izgled pločica je ono što ljubitelji estetike prirodnog kamena žele da izbegnu.

Najkvalitetniji prirodni kamen za Vas

Greenland Stone

Potreban Vam je prirodni kamen za kupatila?

Sigurni smo da ste napravili pravi izbor i da je prirodni kamen najidealnija realizacija svih Vaših ideja. Sve što je sada potrebno je da se odlučite za vrstu prirodnog kamena, kao i potencijalnu količinu. Greenland Stone Vam nudi bogat asortiman prirodnog kamena za Vaše kupatilo.