Beograd
Beograd
Isfahan
+381 61 130-10-10 Pon - Pet 08:00 - 14:00 Smederevski put bb. Ritopek, Beograd, Srbija
+98 917 105-7829 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Industrijska zona Mahmud Abad, Isfahan, Iran
Broj #1
na tržištu
Najbolji
kvalitet kamena
Najniža
cena po m2
Zatraži ponudu

Stambena zgrada Dorćol

Kako smo najpoznatiji na domaćem tržištu jer nudimo travertin visokog kvaliteta po povoljnim cenama, nije nas bilo teško pronaći. Naš klijent Sjaj Fasada jedna je od najpoznatijih izvođačkih firmi za oblaganje fasada i podnih obloga. Oni itekako znaju mnogo o kvalitetu prirodnog kamena, tako da nam je čast što i dalje sarađujemo.

KlijentSJAJ FASADA, Beograd
Cilj projektaOblaganje fasadnih površina i stepeništa
Vrsta kamenaTravertin krem polirani

Opis projekta

Za potrebe ovog projekta Greenland Stone je obezbedio potrebnu količinu travertina u krem boji koji se koristio za oblaganje fasadnih površina i stepeništa. S obzirom da je u pitanju moderna gradjevina u centru grada, bilo je potrebno postići sveden ali luksuzan izgled. To se postiglo poliranim travertinom koji ima neverovatan sjaj i jako je lak za održavanje. Potrebna količina prirodnog kamena je bila isporučena u roku, a zadovoljstvo klijenta (investitora) rezultiralo je angažovanjem naše kompanije i na drugim projektima.

Visoki sjaj fasade

Travertin krem je najtraženiji prirodni kamen iz naše ponude. Ima divnu nijansu koja se uklapa u svaki dizajn. Struktura je otporna i postojana, tako da ga slobodno možete koristiti i u enterijeru i u eksterijeru. Dakle, možete oblagati unutrašnje zidove vašeg doma, podove, ali i fasade ili stubove. Po konzistentnosti je jači od mermera i ima toplije nijanse koje daju prirodan izgled svakom ambijentu.

Postojana lepota

Polirani travertin je idealan prirodni kamen za fasade iz više razloga. Najpre, otporan je na sve vremenske uslove, potrebna su minimalna ulaganja za održavanje i nakon više decenija izgled vaše fasade ostaje nepromenjen. Odabirom travertina za fasadne obloge obezbedjujete univerzalno uklopljivost u svaku okolinu zbog prirodnih nijansi koje ovaj prirodni kamen ima.

Kvalitetno, održivo, isplativo

Greenland Stone

Zainteresovani ste za travertin?

Sigurni smo da ste napravili pravi izbor i da je prirodni kamen najidealnija realizacija svih Vaših ideja. Sve što je sada potrebno je da se odlučite za vrstu prirodnog kamena, kao i potencijalnu količinu. Greenland Stone Vam nudi bogat asortiman prirodnog kamena za oblaganje fasadnih i podnih površina, kao i stepeništa za enterijer i eksterijer.