Beograd
Beograd
Isfahan
+381 61 130-10-10 Pon - Pet 08:00 - 14:00 Smederevski put bb. Ritopek, Beograd, Srbija
+98 917 105-7829 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Industrijska zona Mahmud Abad, Isfahan, Iran
Broj #1
na tržištu
Najbolji
kvalitet kamena
Najniža
cena po m2
Zatraži ponudu

Prirodni kamen u enterijeru

Prirodni kamen je simbol vanvremenske elegancije i predivnog dizajna. Tokom vremena on ne gubi svoj šarm koji ga krasi na početku, decenijama pružajući luksuzan i sofisticiran izgled svakoj vrsti enterijera. Elegantni mermer, postojani granit, prelepi kvarc i topli travertin mogu da isprate svaku vašu zamisao i želju u pogledu dizajna i dekoracije enterijera.

KlijentViše investitora
Cilj projektaOblaganje fasadnih površina i stepeništa
Vrsta kamenaPrirodni kamen

Vanvremenski dizajn

Mermer se može smatrati klasikom među materijalima koji se koriste za dizajn i dekorisanje enterijera. Granit i travertin poseduju svoj specifičan karakter koji obogaćuje savremeni enterijer i naglašava klasičan stil dizajna. Sa druge strane, dizajneri enterijera u današnje vreme favorizuju ekološke i prirodne materijale, a upravo održivi proizvodi kao što je prirodni kamen su uvek na vrhu liste trajnih i neprolaznih stilova. Vanvremenski dizajn je ključan ako želite da vaš enterijer traje decenijama i da uvek izgleda moderno.

Prirodni izgled vašeg enterijera

Travertin je pravi izbor ako želite kvalitetan prirodni izgled za vaš enterijer, ali ne želite da se razmećete sa finansijskim sredstvima, jer je travertin dosta pristupačniji od granita i ostalih vrsta mermera. U dizajnu enterijera se koristi u različite namene kao što su podovi, mozaici, stolovi, kamini, ogledala, lavaboi itd. Po svojoj teksturi, travertin je vrlo porozan i zato se ne kliza, te predstavlja odličan izbor za kupatila. Između ostalog, travertin lako apsorbuje vodu i vlagu, i vrlo je izdržljiv i dugotrajan. Brojni minerali koje travertin sadrži mu daju predivnu paletu zemljanih boja i nijansi, od svetlijih nijansi slonovače do nijansi boje meda i tamno smeđih. Upravo te njegove jedinstvene nijanse ga čine toplim, zanimljivim i unikatnim.

Zadivljujući vizuelni efekat

Prirodni kamen je univerzalno privlačan, lako prilagodljiv i moderan materijal za dizajn enterijera. On unosi jedinstvene teksture i prijatne boje u životni prostor ili kancelariju i svojom prirodnošću oplemenjuje svaku sobu. Čak i najmanji mozaik od prirodnog kamena ili kuhinjska radna ploča mogu drastično izmeniti izgled cele prostorije, stvarajući zadivljujući vizuelni efekat, i sve to po vrlo pristupačnoj ceni.

Najkvalitetniji prirodni kamen za Vas

Greenland Stone

Potreban Vam je prirodni kamen za enterijer?

Sigurni smo da ste napravili pravi izbor i da je prirodni kamen najidealnija realizacija svih Vaših ideja. Sve što je sada potrebno je da se odlučite za vrstu prirodnog kamena, kao i potencijalnu količinu. Greenland Stone Vam nudi bogat asortiman prirodnog kamena za Vaš enterijer.