Beograd
Beograd
Isfahan
+381 61 130-10-10 Pon - Pet 08:00 - 14:00 Smederevski put bb. Ritopek, Beograd, Srbija
+98 917 105-7829 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Industrijska zona Mahmud Abad, Isfahan, Iran
Broj #1
na tržištu
Najbolji
kvalitet kamena
Najniža
cena po m2
Zatraži ponudu

Prirodni kamen u eksterijeru

Prirodni kamen je simbol vanvremenske elegancije i predivnog dizajna. Tokom vremena on ne gubi svoj šarm koji ga krasi na početku, decenijama pružajući luksuzan i sofisticiran izgled svakoj vrsti enterijera. Elegantni mermer, postojani granit, prelepi kvarc i topli travertin mogu da isprate svaku vašu zamisao i želju u pogledu dizajna i dekoracije eksterijera.

KlijentPrivatni investitor
Cilj projektaOblaganje ognjište ili “vatrene jame”
Vrsta kamenaPrirodni ukrasni kamen Travertin

Vanvremenski dizajn

Za primenu prirodnih materijala nema prikladnijeg mesta od dvorišta. Od kamenih ploča, klupa, stolova kamina dr. koji mogu trajati večno. Odlučite li se za prirodnu opciju poput drva i kamena umesto veštačkih materijala kao što je plastika, zasigurno nećete pogrešiti. Ovde je korišćen ukrasni kamen travertin poznat  i cenjen je po svom rustičnom izgledu.

Prirodni izgled vašeg eksterijera i enterijera

Travertin je pravi izbor ako želite kvalitetan prirodni izgled za vaš enterijer, ali ne želite da se razmećete sa finansijskim sredstvima, jer je travertin dosta pristupačniji od granita i ostalih vrsta mermera. U dizajnu enterijera se koristi u različite namene kao što su podovi, mozaici, stolovi, kamini, ogledala, lavaboi itd. Po svojoj teksturi, travertin je vrlo porozan i zato se ne kliza, te predstavlja odličan izbor za kupatila. Između ostalog, travertin lako apsorbuje vodu i vlagu, i vrlo je izdržljiv i dugotrajan. Brojni minerali koje travertin sadrži mu daju predivnu paletu zemljanih boja i nijansi, od svetlijih nijansi slonovače do nijansi boje meda i tamno smeđih. Upravo te njegove jedinstvene nijanse ga čine toplim, zanimljivim i unikatnim.

Zadivljujući vizuelni efekat

Prirodni kamen je univerzalno privlačan, lako prilagodljiv i moderan materijal za dizajn enterijera. On unosi jedinstvene teksture i prijatne boje u životni prostor ili kancelariju i svojom prirodnošću oplemenjuje svaku sobu. Čak i najmanji mozaik od prirodnog kamena ili kuhinjska radna ploča mogu drastično izmeniti izgled cele prostorije, stvarajući zadivljujući vizuelni efekat, i sve to po vrlo pristupačnoj ceni.

Najkvalitetniji prirodni kamen za Vas

Greenland Stone

Potreban Vam je prirodni kamen za eksterijer?

Sigurni smo da ste napravili pravi izbor i da je prirodni kamen najidealnija realizacija svih Vaših ideja. Sve što je sada potrebno je da se odlučite za vrstu prirodnog kamena, kao i potencijalnu količinu. Greenland Stone Vam nudi bogat asortiman prirodnog kamena za Vaš enterijer.