Beograd
Beograd
Isfahan
+381 61 130-10-10 Pon - Pet 08:00 - 14:00 Smederevski put bb. Ritopek, Beograd, Srbija
+98 917 105-7829 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Industrijska zona Mahmud Abad, Isfahan, Iran
Broj #1
na tržištu
Najbolji
kvalitet kamena
Najniža
cena po m2
Zatraži ponudu

Prirodni kamen u enterijeru

Bunja bela ručno tesani kamen je veoma fleksibilan za detaljisanje kako spoljašnjih tako i unutrašnjih površina. Ova vrsta kamena se dobija sečenjem belog kamena, nakon čega se isečeni blokovi ručno tešu da bi dobili svoj izvorno prirodni oblik. Veoma je zahtevna za proizvodnju, ali istovremeno veoma lepa gde god da se postavi. Od najsitinijih do nekih velikih detalja u vašoj kući ovaj kamen će doprineti sveobuhvatnom izgledu. 

KlijentPrivatni stan
Cilj projektaOblaganje unutrašnjeg pregradnog zida
Vrsta kamenaPrirodni kamen

Vanvremenski dizajn

Mermer se može smatrati klasikom među materijalima koji se koriste za dizajn i dekorisanje enterijera. Granit i travertin poseduju svoj specifičan karakter koji obogaćuje savremeni enterijer i naglašava klasičan stil dizajna. Sa druge strane, dizajneri enterijera u današnje vreme favorizuju ekološke i prirodne materijale, a upravo održivi proizvodi kao što je prirodni kamen su uvek na vrhu liste trajnih i neprolaznih stilova. Vanvremenski dizajn je ključan ako želite da vaš enterijer traje decenijama i da uvek izgleda moderno. Beli bunja kamen je veoma čvrst otporan na sve atmosferske uslove i vremenom se ne menja ni njegova boja niti struktura. Služiće i vaše unučiće sa istim izgledom i lepotom. Savršeno ako želite da vam zid izgleda skupoceno i kvalitetno.

Najkvalitetniji prirodni kamen za Vas

Greenland Stone

Potreban Vam je prirodni kamen za enterijer?

Sigurni smo da ste napravili pravi izbor i da je prirodni kamen najidealnija realizacija svih Vaših ideja. Sve što je sada potrebno je da se odlučite za vrstu prirodnog kamena, kao i potencijalnu količinu. Ako vam se svideo ovaj kamen više o njemu možete pogledati dalje u linku ispod.