Beograd
Beograd
Isfahan
+381 61 130-10-10 Pon - Pet 08:00 - 14:00 Smederevski put bb. Ritopek, Beograd, Srbija
+98 917 105-7829 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Industrijska zona Mahmud Abad, Isfahan, Iran
Broj #1
na tržištu
Najbolji
kvalitet kamena
Najniža
cena po m2
Zatraži ponudu

Ploče za kuhinju

Greenland Stone
Kvalitetno, održivo i isplativo

Greenland Stone ploče za kuhinju

Arhitekte, građevinci, investitori i krajnji korisnici traže nešto što je kvalitetno, održivo tokom dugog vremenskog perioda i u svim vrstama vremenskih uslova, a da je isplativo. Dekorativni kamen im upravo takvu savršenu kombinaciju i pruža.

Ploče za kuhinju – neophodan element svakog doma

Pri opremanju kuhinje, jedan od vrlo bitnih izazova je odabir odgovarajuće kuhinjske radne ploče. Nije svejedno kakva će vam kuhinjska radna ploča biti, jer to nije samo pitanje dizajna enterijera, već i zdravlja vaše porodice, budžeta i uštede vremena. A ako možete da budete na dobitku na svim ovim poljima, onda bi trebalo da razmotrite materijale od kojih se izrađuju ploče za kuhinju, da li su i koliko otporni na oštećenja, kako se održavaju i koliko dugo mogu da potraju.

Najidealnije rešenje za ploče za kuhinju

Postoji nekolicina materijala od kojih se izrađuju ploče za kuhinju. Sve arhitekte i majstori su vrlo dobro upoznati sa karakteristikama materijala ponaosob, međutim, ukoliko samostalno opremate kuhinju, ostaje vam da se sami upustite u odabir i izaberete najidealnije rešenje za kuhinjsku radnu ploču. Kako ćete to uraditi?

Počnite od industrijskih veštačkih materijala koji su u opticaju na tržištu. Zatim, razmotrite drvo, a nakon toga i kamen. Ono što ćete saznati apsolutno sve ide u korist veštačkog kamena kao najidealnijeg materijala za kuhinjsku radnu ploču.

Zbog čega je veštački kamen najbolji materijal za kuhinjsku radnu ploču?

– veštački kamen ima visoku izdržljivost površinskog sloja
– otporan je na sve mehaničke udarce i ogrebotine
– vodootporan je
– lak je za održavanje
– otporan je na visoke temperature
– ima visoku otpornost na sva hemijska sredstva
– podudara se sa svim vrstama dizajna kuhinja
– ima visoki sjaj i luksuzan izgled
– nije toksičan
– u skladu sa visokim ekološkim standardima

Greenland Stone uvozi veštački kamen baš za vašu radnu ploču u kuhinji!

Veštački kamen koji Greenland Stone uvozi iz čuvene iranske fabrike veštačkog kamena predstavlja najbolju kombinaciju prirode i tehnologije. Mi smo poznati po prirodnom kamenu i vrlo brzo smo postali prepoznatljivi po kvalitetu prirodnog dekorativnog kamena, kao i izrazito povoljnim cenama po kvadratu. Međutim, unapređenjem tehnologije i sve većim kvalitetom veštačkog kamena, rešili smo da svojim kupcima obezbedimo ovaj trenutno najbolji materijal za izradu kuhinjskih radnih ploča.

Obezbedite sebi vrhunske kuhinjske radne ploče

U pitanju je estetski veoma atraktivna ponuda veštačkog kamena za kuhinjske radne ploče. Izbor boja i šara je toliko širok da sa sigurnošću možemo da tvrdimo da će se uklopiti u svaki kuhinjski enterijer. Uverite se u našu bogatu ponudu veštačkog kamena, izaberite odgovarajući i kupite potrebnu količinu za radnu ploču u kuhinji putem našeg online shop-a.

Možda će vas zanimati i ovo...

Bilo da vam je potreban za radnu ploču, ostrvo ili pult, veštački kamen iz Greenland Stone ponude je dugoročno rešenje sa kojim ćete biti predzadovoljni. Za razliku od mermera ili granita, veštački kamen je unapređen naprednom tehnologijom, tako da su karakteristike koje se odnose, pre svega na izdržljivost i dugoročnost, podignute na maksimum. To je antibakterijska površina, čista i suva, bez prašine, koja vam omogućava bezbedno spremanje hrane, jer je higijena u kuhinji najvažnija. Osim toga, održavanje radne ploče od veštačkog kamena je toliko lako, da će vam vreme koje provodite u kuhinji nakon kuvanja ili obedovanja, biti svedeno na minimum.

Pošto smo opremljeni najsavremenijim mašinama za obradu prirodnog i veštačkog kamena, pružamo vam mogućnost da odabranu vrstu kamena za radnu ploču dobijete u željenim dimenzijama i obliku.

Prirodni i dekorativni kamen u našoj ponudi

dekorativni-kamen-travertin

Travertin

Pristupačan luksuz – ekskluzivan izgled po vrlo razumnoj ceni

dekorativni-kamen-mermer

Mermer

Mermer uvozimo direktno iz Irana, koji je svetski poznat po kvalitetu i autentičnosti prirodnog kamena.

dekorativni-kamen-granit

Granit

Granit može da bude u pločama velikog i malog formata, u dimenzijama koje Vam odgovaraju.

Zainteresovani ste za kuhinjske radne ploče?

Sve što je potrebno da uradite je da se odlučite za boju i dezen i za samo par dana imaćete radnu ploču u kuhinji o kakvoj ste oduvek sanjali. Upotpuniće vaš kuhinjski enterijer i vi ćete uštedeti novac, jer odabirom veštačkog kamena nećete imati dodatna ulaganja u popravke ili zamenu ploče.