Beograd
Beograd
Isfahan
+381 61 130-10-10 Pon - Pet 08:00 - 14:00 Smederevski put bb. Ritopek, Beograd, Srbija
+98 917 105-7829 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Industrijska zona Mahmud Abad, Isfahan, Iran
Broj #1
na tržištu
Najbolji
kvalitet kamena
Najniža
cena po m2
Zatraži ponudu

O nama

Greenland Stone

Najkvalitetniji prirodni kamen iz Irana u Srbiji

Sa idejom da svoju tradicionalnu delatnost, dugu preko 70 godina, prenesemo na srpsko tržište, 2011. godine osnivamo Greenland Stone. Naše poslovanje zasnovano je na uvozu gotovih proizvoda od prirodnog kamena iz Irana, obrađenim po Vašoj želji i meri.

Naša istrajnost da svojim kupcima obezbedimo samo vrhunski kvalitetan prirodni kamen, dovela nas je na vodeće mesto na tržištu u pogledu pristupačnosti cena i bogatog asortimana. Greenland Stone Vam, u okviru svoje stalne ponude, pruža izbor od preko 30 vrsta kamena, raznih profila i dimenzija.

Travertin, mermer ili granit – izbor je na Vama!

Prirodni kamen – idealan za Vaš enterijer i eksterijer

Svi gajimo poštovanje prema kamenu. Svojom postojanošću odoleva vekovima, a svojom lepotom krasi svaku građevinu, prostor ili vrt. Otporan na sve atmosferske prilike, kamen je pogodan za fasadnu oblogu Vašeg doma, za stepenište ili popločavanje staza. Baš zato što je dar od prirode, kamen ima toliko različitih struktura i boja, što ga čini idealnim i za dekorisanje Vašeg enterijera.

Greenland Stone Vam nudi mermer, granit i travertin, u formi i dimenzijama koje u potpunosti odgovaraju Vašoj ideji. Opremljeni smo najnovijim mašinama za obradu prirodnog kamena, tako da Vama ostaje samo da nam kažete šta želite. Da li je u pitanju četkani, polirani, punjeni, brušeni ili samo sečeni kamen – Greenland Stone ima rešenje za svaku Vašu zamisao!

Naša tradicija i kvalitet za Vas

Oplemenite svoj prostor komadima prirode!

Preko 70 godina unazad, naše bavljenje kamenom obuhvata celokupan proces – spajamo svoje kupce sa najkvalitetnijim prirodnim kamenom, iz Irana, zemlje koja je svetski poznata po svojim kamenolomima i velikim rezervama kvalitetnog kamena.

Kontaktirajte nas
0+
Vrsta kamena
0
Godina tradicije
0
Klijenata
0
% prirodni kamen

Najbolje od prirode za Vas

Tradicija i kvalitet – glavne su odrednice naše firme. Još od predaka osnivača, preko 70 godina unazad, naše bavljenje kamenom obuhvata celokupan proces – spajamo svoje kupce sa najkvalitetnijim prirodnim kamenom, iz zemlje koja je svetski poznata po svojim kamenolomima i velikim rezervama kvalitetnog kamena.

Procedura vađenja kamena, koji Vam nudimo kao deo Greenland Stone ponude, zasniva se na tradicionalnim metodama sečenja blokova dijamantskom sajlom, nakon čega se kamen doprema na dalju obradu i stiže do Vas, pripremljen u skladu sa Vašim zahtevima.

Sa ponosom ističemo da pokrivamo i domaće i inostrano tržište, gde smo konkurentni po brzini isporuke i kvalitetu kamena. Jedini smo koji nudimo travertin po najpovoljnijim cenama i garantujemo brzu isporuku svojom razvijenom mrežom transporta. Kvalitet naših proizvoda dokazuju evropski sertifikati o standardu kvaliteta (ISO 9001), kao i sertifikati za poslovanje sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Irakom, Bahreinom i Katarom.

Prirodni kamen - večni materijal

Već hiljadama godina kamen nam dokazuje svoju postojanost i lepotu. Dovoljno je da se osvrnemo na istoriju umetnosti i najpoznatija arhitektonska remek-dela da bismo sagledali svu impozantnost koju kamen sa sobom nosi. Tako da, ako ste izabrali prirodni kamen kao građevinski materijal ili dekoraciju, niste pogrešili. Otkrijte zajedno sa nama beskrajni svet raznolikosti prirodnog kamena i oplemenite svoj prostor komadima prirode, jer prirodno je uvek najlepše.

Zainteresovani ste za prirodni kamen?